Bicicleta ta este asigurată? – Grawe

Cum te poți strecura mai ușor și mai simplu prin trafic decât cu ajutorul bicicletei?! Bicicleta este un prieten, iar prietenilor trebuie să le porți de grijă.

BIKE acoperă furtul bicicletei, inclusiv accesoriile instalate permanent.

Valoarea sumei asigurate şi, deci, a despăgubirii, are ca bază valoarea de achiziție a unei biciclete noi, echivalentă cu cea furată, inclusiv accesoriile instalate permanent. Prima de asigurare anuală se stabileşte ca procent calculat din valoarea sumei asigurate. La fiecare daună, există o franşiză din valoarea despăgubirii.

La achiziţia unei biciclete şi a asigurării împotriva riscului de furt al bicicletei, clientul va completa un formular simplu prin care va furniza informații referitoare la tipul bicicletei, seria cadrului bicicletei și valoarea de achiziţie, iar contractul de asigurare va intra în vigoare după plata primei de asigurare.

Înainte de furt. La parcarea bicicletei, utilizatorul trebuie să se asigure că şi-a luat toate măsurile de siguranță obişnuite, mai ales în timpul nopţii sau pentru perioadele îndelungate de neutilizare.

In stare de repaus, bicicleta trebuie securizată cu dispozitiv antifurt. Dispozitivul antifurt trebuie să asigure cadrul, roata din spate și corpul de care este asigurată bicicleta. Corpul de care este asigurată bicicleta trebuie să fie solid, să nu poată fi smuls sau tăiat cu ușurință. Acest lucru poate fi omis doar dacă bicicleta este parcată în mod corespunzător într-o încăpere încuiată care este utilizată exclusiv de utilizatorul bicicletei sau de membrii familiei acestuia sau de alte persoane ce trăiesc în aceeaşi gospodărie. Atunci când bicicleta se află într-o încăpere încuiată a unei unități de cazare este suficient ca dispozitivul antifurt să asigure doar cadrul bicicletei și roata din spate.

După furt. Asiguratul trebuie să ia următoarele măsuri:

  1. să notifice imediat autoritățile competente (postul local de poliție) din zona unde s-a petrecut fapta;
  2. să notifice asigurătorul în scris, în termen de 48 de ore, printr-o descriere exactă a faptelor şi a măsurilor luate.

Asiguratul este obligat să ajute la stabilirea persoanei vinovate şi recuperarea bicicletei furate.

Vrei o asigurare pentru bicicleta ta?

Descarcă aplicația reAsig și scrie-ne pe chat, suntem acolo 7 zile din 7.

Distribuie prietenilor:

Fii la curent cu dezvoltarea proiectului.