Ce trebuie să știi despre asigurarea CASCO ECOnom?

CASCO ECOnom este o asigurare care acoperă riscul de accidente cu alte vehicule, pe teritoriul României, dacă este vina ta sau dacă celălalt ­șofer implicat în accident nu are o asigurare obligatorie pentru răspundere civilă auto (RCA) valabilă la data producerii evenimentului, precum și în cazul daunelor produse de grindină, ploaie torențială, furtună, tornadă, avalanșă de zăpadă sau prăbușirea unui copac pe mașină.

beneficii

BENEFICII:

Atunci când treci printr-o situație dificilă și ai nevoie de ajutor, suntem alături de tine cu serviciile de care ai nevoie, pentru ca tu să treci cu bine peste incident și să îți continui drumul către destinație. În polița ta CASCO ECOnom ai inclusă ASISTENȚA RUTIERĂ, pentru autoturismele cu vechime de maxim 10 ani. Această facilitate te asigură că indiferent ce problemă ai cu maşina, un specialist va veni şi ţi-o va remedia.

Tot ce trebuie să faci este să suni la 021.9669 și poți beneficia de următoarele servicii: asistență la locul producerii incidentului, tractarea mașinii, transportul tău și al celorlalți pasageri la destinație, transport în regim taxi sau cazare la hotel.

riscuri

RISCURI:

Toate bunurile tale sunt importante și trebuie să aibă o asigurare pe măsură, iar mașina ta, chiar dacă are mai mulți ani vechime, nu trebuie să facă excepție. Pe lângă asigurarea de răspundere civilă auto obligatorie (RCA), mașina ta are nevoie și de o asigurare facultativă CASCO, pentru că, în cazul unui accident, reparația mașinii poate fi costisitoare.

Cu o poliță CASCO ECOnom, scapi de grija cheltuielilor legate de repararea mașinii, în cazul unui accident! CASCO ECOnom îți oferă protecția de care ai nevoie pentru maș­ina ta; acoperirea riscului de accidente cu alte vehicule, pe teritoriul României, chiar dacă este vina ta sau dacă celălalt ­șofer nu are o asigurare obligatorie pentru răspundere civilă auto (RCA) valabil, sau acoperirea unor daune produse de grindină, ploaie torențială, furtună, tornadă, avalanșă de zăpadă sau prăbușirea unui copac pe mașină2.

CASCO ECOnom este o poliță de asigurare foarte accesibilă, care se adresează tuturor persoanelor fizice (cu vârsta de peste 30 de ani) și persoanelor juridice care dețin autoturisme rulate, înmatriculate în România și nu sunt utilizate pentru activităţi de taximetrie, rent-a-car, pază şi protecţie, şcoli de șoferi sau pentru probe.

Daune produse de fenomene ale naturii – grindină, ploaie torențială, furtună, tornadă, avalanșă de zăpadă.

ACOPERIRI:

Daune rezultate în urma unui accident cu altă mașină – în România, chiar dacă este vina ta sau dacă celălalt șofer nu are o asigurare obligatorie de răspundere civila auto (RCA) valabilă;

Daune produse de fenomene ale naturii – grindină, ploaie torențială, furtună, tornadă, avalanșă de zăpadă.

CASCO ECOnom este o poliță foarte accesibilă de asigurare auto facultativă, cu un tarif începând de la 500 lei/an și o acoperire structurată pe trei niveluri:

  • COST / PERIOADĂ: 300 lei / 6 luni, 500 lei / 12 luni. SUMA ASIGURATĂ – 7.500 lei;
  • COST / PERIOADĂ: 420 lei / 6 luni, 700 lei / 12 luni. SUMA ASIGURATĂ – 15.000 lei;
  • COST / PERIOADĂ: 600 lei / 6 luni, 1.000 lei / 12 luni. SUMA ASIGURATĂ – 30.000 lei.

Vezi documentația PID: descarcă



Distribuie prietenilor:

Fii la curent cu dezvoltarea proiectului.